duminică, 28 octombrie 2012

Proiect eco

"Parcul este un loc in care te poti relaxa, unde poti admira natura, unde esti binevenit sa admiti opere de arta si statui" cam asa suna o scurta descriere a Parului Muzeului. Sa fie oare asa? In ultima perioada parcul s-a transformat intr-un loc in care poti admira doar opere de arta si statui pentru ca in natura poti admira si gunoiul lasat in urma de uni vizitatori.
    In cadrul proiectului "Vreau sa fiu curat" ne propunem sa curatam de gunoi parcul pentru a-l putea din nou descrie ca in randurile de mai sus. Poate participa oricine vrea sa dea o mana de ajutor pentru parc, oras si mediu in general.
   Proiectul se va desfasura sambata 27 octombrie 2012 incepand cu ora 11:00.  Resursele de care avem nevoie sunt: saci menajeri, manusi si dorinta de a schimba ceva. Ar fi urat sa spunem ca avem nevoie de un numar limitat de persoane, oricine vrea sa participe e invitat fie ca a venit special sa ajute sau cineva care trece pe acolo din intamplarea si vrea sa ajute. Ne propunem pentru inceput sa adunam gunoiul din parc, iar la final se pot desfasura jocuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu